Theater groep Raamwerk | VerwarringenDe mens is een sociaal dier doordat hij niet in staat is om de eenzaamheid en daarin zichzelf te verdragen. (uit: Parerga und Paralipomena I, A. Schopenhauer)

Eén toneelstuk, vier verhalen en een reeks momentopnames van geobsedeerde, tragische en eenzame personages, min of meer met elkaar verbonden, bij wie je je afvraagt of je om ze moet lachen of huilen.

Voor de pauze:

Vijf monologen van personages die weg willen of dat overwegen. Daaropvolgend twee door elkaar lopende verhalen van het echtpaar Lucy en Harry. Lucy is al weken alleen thuis met de kinderen, wanneer zij bezoek krijgt van de buren, Rosemary en Terry, naar aanleiding van een telefoontje van Harry. Lucy is niet te bereiken. Ze let niet zo op gebel. Hoe reageren de buren? Harry is in de bar van een hotel en probeert tevergeefs verbinding te krijgen met zijn vrouw. Met zijn avances naar bar-genote Paula lijkt hij meer succes te hebben.

Na de pauze:

Polly is alleen op vakantie geweest. Nu wil zij gezellig uit eten met haar man Martin. De aanwezigheid van meneer Pearce, Martins baas, en mevrouw Pearce gooit roet in het eten. Van de weeromstuit gooit Polly de knuppel in het hoenderhok, waardoor Martin open kaart moet spelen. Ondertussen slijpen mevrouw en meneer Pearce de messen. Wie krijgt wat op z’n bordje?

Spel: Laura Dekker, Tisa Huisman, Dennis Mulder, Marieke Spannenberg en Vera Verhagen
Regie & vormgeving: Hanneke van der Molen
Techniek: Marcel de Bruin
Kleding: Tisa Huisman
Fotografie: Marcel Dermois
Productie en publiciteit: Alfons Dekker

VERWARRINGEN is mede mogelijk gemaakt door: de Kunstraad Groningen, Medisub BV Duik- en Sociaal Medisch Advies en de Vrienden van Theatergroep Raamwerk.