Kerstshow

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum: za 21 december

Aanvang: 20:00

Locatie
Cultureel Centrum De Blauwe Schuit

Categorieën


ADDANCE & MARISKA AMY presenteren u een avond met dans, live muziek en een grote dosis entertainment helemaal in het teken van kerst! Uitkijken naar kerst… waar denk jij dan aan?
Vrijdag 20 december wordt het VRIJDAG theater aan de Noorderbinnensingel in Groningen omgetoverd tot een winterwonderland en zaterdag 21 december vliegen de kerstmutsen door de Blauwe Schuit in Winsum, bent u erbij?
Addance is Annie Danhof Dance, haar danscarrière begon toen ze 5 was met ballet. Bij Veldwijk is ze begonnen met dansles geven, daarna met NIKE demoteam meervoudig NK’s en WK’sgeworden en meegedaan met het wereldkampioenschap in Orlando. Ook heeft ze diverse (inter)nationale optredens gedaan en is ze op de Hanzehogeschool Groningen bewegen en muziek docente geweest. Haar eigen dansbedrijf in 2011 begonnen, waarbij ze vele choreo’s in allerlei stijlen dans gemaakt heeft met hoogtepunten de shows in de Oosterpoort.
MARISKA AMY is Mariska Pronk, ook zij is begon al vroeg met dansen en zingen. Met addance heeft ze vele optredens gedaan met zang en dans, waaronder een aantal shows in de Oosterpoort Groningen. Zowel als solist als samen met anderen maakt ze van elk nummer weer iets moois. Op dit moment studeert ze aan de MusicAllFactory in Tilburg, is ze de leadzangeres in de Iconic Dinnershow en speelt ze samen met andere dames een eigen geschreven humoristische voorstelling over “de vrouw van nu”.
Samen met de danseressen van ADDANCE en de heren van de band PLAN B maken we er een intieme kerstavond van. De avond zal gevuld zijn met dans en zang over het kerstfeest en familie. Zie bijgevoegde flyer voor meer informatie.
Kaarten kosten € 12,50 en kunnen worden gereserveerd via info@addance.nl.