Logo Stichting ALSDoe met je band mee met de voorrondes van het ALS Blues Festival 2017 en speel op het festival in het voorprogramma van Lou Leeuw & Blues Cowboys met Hans van Lier.

Evenals vorig jaar organiseert de Stichting Groninger ALSdag wederom een blues festival, dit keer in de gemeente Middelstum. Het festival zal op zaterdag 11 februari 2017 plaatsvinden in zalencentrum Vita Nova te Middelstum. De inkomsten van dit festival en de voorrondes komen geheel ten goede aan de Stichting ALS.

Voorafgaand aan het Bluesfestival worden in de Blauwe Schuit op verschillende data in het najaar/winter 2016/2017 een aantal voorrondes georganiseerd in de vorm van een blues wedstrijd. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zijn de voorlopige data voor de voorrondes 8 oktober, 5 november, 3 december in 2016 en 14 januari in 2017.

Op genoemde data komen een drietal bands spelen en aan het eind van de avond beslist het publiek welke band doorgaat om op 11 februari 2017 te gaan spelen in het voorprogramma van Lou Leeuw & Bluescowboys, aangevuld met Hans van Lier als gastgitarist.

Aanmelden met je band kan via aanmeldengroningeralsdag@gmail.com. Meer informatie? www.groningeralsdag.nl.