Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de besloten dialoogsessie voorafgaand aan de opening van de expositie ‘BROOS GELUK’.

Verlangen naar geluk is universeel, ook in Gemeente Het Hogeland. Maar geluk is niet vanzelfsprekend en het vraagt soms een uiterste inspanning. Omdat u actief of anders geïnteresseerd bent in het welzijn van anderen in Het Hogeland willen we daarover met elkaar in dialoog. De dialoogvorm die we gekozen hebben helpt om op een andere wijze met elkaar in gesprek te gaan. De tentoonstelling gecombineerd met de dialoog is geïnspireerd op de uitgangspunten van de methode ‘Photovoice’. Dit is een interactief actieonderzoek dat beleidsmakers, professionals en mensen van ‘de doelgroep’ op een andere wijze  met elkaar in gesprek breng. Dat levert als vanzelf nieuwe gezichtspunten op en helpt om beleid en uitvoering beter aan te laten sluiten bij wat er nodig is in de buurt.

Behalve de fotografen zelf hebben wij beleidsmedewerkers, hulpverleners en managers uitgenodigd voor deze dialoog. We stellen ook open stoelen beschikbaar voor mensen die vanuit de buurt deel willen nemen.

Datum                                             : Vrijdag 18 september 2020
Waar                                               : Warfstraat 1 Winsum, De Blauwe Schuit
Aanvang                                         : 15.00 uur

Aanmelden: Monica Blom              : m.blom@mensenwerkhogeland.nl

Met muziek van Kris Vesseur en speciaal voor de gelegenheid geschreven poëzie van Kasper Peters. Het proces werd begeleid door  Alberts (fotograaf en docent aan de academie Minerva) en Bart van Mulkom (beleidsadviseur VNN)

Broos Geluk wordt mogelijk gemaakt door innovatieatelier ‘Welkom in de Buurt’ (Gemeente Groningen) en gesteund door Verslavingszorg Noord Nederland, Lentis, Keroazie en Mensenwerk Hogeland.

Tijdens de bijeenkomst hanteren we de Corona regels, dat betekent dat we 1,5 meter afstand houden, je welkom bent als er gereserveerd is. We vragen geregeld de handen te wassen en te niezen in de elleboog.