Op 6 en 7 juli speelt onze eerste musical ‘Lang en Gelukkig?’ in de Blauwe Schuit te Winsum; een samenwerking tussen muziekschool Hunsingo en Jeugdtheaterschool Wonderboom. 

 We kennen allemaal onze sprookjes. Maar in deze sprankelende musical gooien we alles om! De kinderen en jongeren van het Hogeland laten zien hoe Assepoester gekleineerd wordt door haar boze stiefzussen Paris en Hilton. Hoe Roodkapje verliefd is op de Boze Wolf die zelf helemaal in de war is over zijn imago! En hoe arme prins Roderick moet trouwen van zijn strenge moeder. Alles komt bij elkaar op het Grote Bal. Als dat maar goed gaat! Leven ze echt nog lang en gelukkig?!?

De musical ‘Lang en Gelukkig’ is een eerste samenwerking tussen Muziekschool Hunsingo en Jeugdtheaterschool Wonderboom. Deze bevalt zo goed dat de twee cultuurorganisaties besloten hebben te gaan fuseren vanaf 2019. Met de gemeentelijke herindeling in het achterhoofd zetten Hunsingo en Wonderboom zo een eerste stevige stap naar een kunstencentrum voor heel het Hogeland.

 ‘Lang en Gelukkig?’, 6 & 7 juli 2018, aanvang 19:00, de Blauwe Schuit, Warfstraat 1, Winsum. Entree is € 4,- tot 18 jaar en € 7,50 volwassenen. Reserveren kan via info@wonderboom.nl met vermelding van de datum plus het aantal kaarten.