Het nieuwe seizoen gaat beginnen. Een nieuwe start van de Dorpskamer. We hebben een gek seizoen achter de rug. Corona heeft veel in de war geschopt, maar we gaan weer beginnen op een veilige, verstandige maar ook altijd gezellige manier. Er zijn wel een paar veranderingen. Daarom dit extra bericht vanuit het ouderenwerk.

  • We starten met de dorpskamer op donderdag 22 oktober. (een maand later dan u gewent bent)
  • We komen voortaan bij elkaar in de Blauwe Schuit. De grote theaterzaal is voor ons gereserveerd.
  • We houden ons aan de Coronarichtlijnen. Dat kan ook prima want de zaal is ruim. We zorgen daarbij goed voor ons zelf en voor elkaar.
  • We houden het leuk. Lachen is verplicht!

De eerste middag maken wij er een feestje van. Uiteraard is dan het thema:’Winsum het mooiste dorp van Nederland!’ Jan Bijsterveld is onze gast. Hij laat ons Winsum zien door een trotse bril, want Winsum en natuurlijk ook de inwoners van Winsum-wij mogen er zijn. Jan houdt een praatje bij een plaatje. We versieren de middag met koffie/thee met iets lekkers er bij en een feestelijk hapje en drankje.

Deze middag wilt u niet missen en dat voor 2,50 euro. We zien u dan graag om 14.00 uur In de Blauwe Schuit!  Wij zijn hier hard aan toe! U toch ook?!

OuderenWerk Winsum
Wim Verkerk
Telefoon 0595/441533