Hallo, ik ben Loraine en leef met PPD (Paniekstoornis, Psychose en Depressie). Ik weet uit ervaring hoe eenzaam je je kunt voelen en ook hoe moeilijk het is er voor uit te durven komen. De eerste stap ….. is erkennen dat je het niet alleen aan kunt, dat je hulp wilt vragen. Maar wie zal jou begrijpen, je begrijpt jezelf vaak niet. Toch is het van groot belang dat je uit durft te spreken dat je hulp nodig hebt. Die eerste stap heb ik genomen en ben blij dat ik dat heb gedaan. Mijn verloop was zwaar, maar ik vecht door. Elke dag opnieuw. Over mijn ervaring met dit ziektebeeld wil ik graag spreken, samen met mijn moeder die tevens mijn mantelzorger is.

Heb je behoefte om in een ontspannen sfeer de bijeenkomst bij te wonen dan kun je je opgeven voor deze bijeenkomst: ‘De Vliegende Pinguïn

Op maandag 17 juni  van 17:00 – 20:00 uur organiseert Mensenwerk Hogeland i.s.m. De Vliegende Pinguïn een bijeenkomst voor mensen met een psychiatrische aandoening, met als doel elkaar ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan. Omdat praten alleen saai is en soms ook niet makkelijk zullen we met elkaar pizza’s maken en samen eten.