Laden Evenementen

“Jarig!”, theatraal muzikaal feest door Theater De Dames Slier en het Warffums Mannenkoor

30 maart 2024

Theatraal muzikaal feest door Theater De Dames Slier en het Warffums Mannenkoor

Theater De Dames Slier, bestaande uit de zussen Harmien en Lydia, vooral bekend van hun schoolvoorstellingen over het milieu, hebben nu een feestelijke voorstelling gemaakt voor volwassenen, met een combo van drie uitmuntende muzikanten. Na een succesvolle reeks voorstellingen op het Noorderzonfestival in 2022 bleef het kriebelen. En zo ontstond het idee om de provincie in te gaan.

Samen met het Warffums Mannenkoor treden ze zaterdag 30 maart 2024 om 20.15 uur op in De Blauwe Schuit in Winsum.

Begonnen in 1899 in Warffum is het Warffums Mannenkoor in de loop der jaren uitgegroeid tot een koor dat niet meer is weg te denken uit de regio. Ze bestaan dit jaar 125 jaar! Het zijn mannen die graag zingen en bovendien van gezelligheid houden. Een koor met een sterke band met het Groninger Hogeland. Serieus als het moet, maar altijd leuk! Het koor zingt 2-, 3- of 4-stemmig, a capella of met pianobegeleiding, van modern tot klassiek en in vele talen. Ieder jaar verzorgt het koor concerten, vaak samen met andere culturele verenigingen. Geregeld worden de mannen uitgenodigd om op manifestaties of in tehuizen te komen zingen. Het koor is een graag geziene gast op allerlei evenementen – groot en klein – of bij een kerstconcert: Het koor doet het allemaal en graag! Hun dirigent is Liesbeth van Hoffen.

Laat je meevoeren in het hartverwarmende verhaal van een moeder die met liefde een verrassingsfeest organiseert voor haar dochter. Maar, wil dochterlief haar verjaardag wel vieren?

Met optredens van verschillende artiesten spelen en zingen De Dames Slier op humoristische wijze het feest naar een wankel hoogtepunt.

Met medewerking van het combo: Han Hesselink (piano), Tseard Nauta (contrabas, accordeon, viool, banjo) en Gerlo Hesselink (sax, fluit, klarinet).

Voor het koor en het theatergezelschap is dit een unieke en buitengewone samenwerking. Een samenwerking die garant staat voor een feestelijke avond en die de zaal zal laten bruisen van energie.

Prijs: 12,50 incl. consumptie

Share This Event

3010350
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
20:15 CET
Kosten:
€ 12,50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Blauwe Schuit Winsum
Warfstraat 1
Winsum, Nederland
+ Google Maps

Reserveren

Tribe Loading Animation Image

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.