Laden Evenementen

Vrienden Voor Elkaar Winsum

23 november 2023

De Dorpskamer houdt in de Blauwe Schuit op donderdag 23 november een informatieve middag over de stichting “Vrienden Voor Elkaar Winsum”

Eigenlijk zou deze stichting niet moeten bestaan, want zij zijn er ter ondersteuning van de kwetsbare burger, van mensen in de knel. In een rijk land als Nederland zou iedereen een goed bestaan moeten kunnen opbouwen. Er zou voor iedereen bestaanszekerheid moeten zijn, maar vanwege heel verschillende redenen is dat niet zo. 7% van onze burgers  heeft grote moeite om rond te komen. De afstand tussen “Rijk en Arm” wordt steeds groter.

Vrienden helpen elkaar. Staan klaar voor elkaar. Geven elkaar moed en middelen om door te kunnen gaan. Daarom toch mooi dat deze stichting er is om noodhulp te kunnen geven , individuele ondersteuning of acties te organiseren met Sinterklaas,Kerst e.d.  Goed om er over na te denken of ook u deze belangrijke Stichting kan steunen. Winsum is het mooiste dorp van Nederland. Winsum wordt er nog mooier van wanneer wij elkaar steunen en niet accepteren dat er nog zo veel ongelijkheid en armoede is binnen onze gemeente. Henk Wolters  en Harrie Meinders vertellen hier over.

Na de pauze krijgt u informatie over de Blauwe Schuit. Naast de activiteiten van het Ouderenwerk is erg nog veel meer te doen. Simonique Kraandijk, de kwartiermaker van de Blauwe Schuit vertelt hier over. Er zijn vast nog wel meer activiteiten waar u ook aan deel kunt nemen.

We zien u graag op donderdagmiddag 23 november. Tijd: tussen 14.00 en 16.00 uur
(zaal open vanaf 13.30 uur) Plaats: Warfstraat 1, Winsum. Kosten 3 euro p.p. incl. Koffie/thee en koek.
Info: Wim Verkerk 0595-441533 / Marchien van Dijken 0595-442104.  Website: www.ouderenwerkwinsum.nl

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
23 november
Tijd:
08:00 - 17:00 CET
Kosten:
€ 3.00
Evenement Categorie:

Locatie

De Blauwe Schuit Winsum
Warfstraat 1
Winsum, Nederland
+ Google Maps