Ruilkring Hogeland vindt het belangrijk dat mensen elkaar goederen en diensten kunnen aanbieden, maar ook iets kunnen vragen aan elkaar. Ook het lenen van spullen is een duurzame manier om te voorkomen dat iedereen alles zelf moet aanschaffen.

Pangelen

Leden van Ruilkring Hogeland ruilen goederen en diensten met elkaar tegen ‘betaling’ van pangels, een virtuele munt. Degene die pangels ‘verdient’ kan hiermee bij een ander lid ook weer iets afnemen. Dit is dus een gelijkwaardige vorm.

Ruilkring Hogeland biedt een platform om elkaar te vinden in Vraag & Aanbod.
Kijk maar eens op: www.ruilkringhogeland.nl en www.facebook.com/ruilkringhogeland

Sinds de Corona beperkingen houden we i.p.v. maandelijkse inloop-bijeenkomsten, inBEL bijeenkomsten. We hopen dat we elkaar weer snel kunnen ontmoeten. Om de ideeën voor het pangelen op gang te helpen, bedenken we telkens een thema. Voor oktober denken we vooruit aan “Feestdagen, cadeautjes en geven”. Het thema mag telkens ruim worden opgevat.

Wil je graag eens kennismaken?

Meld je aan via het contactformulier op de website. Dit geldt voor zowel leden als belangstellenden. Je ontvangt dan ook de inbel- of locatiegegevens. Bij inloopbijeenkomsten kunnen we zo de 1,5 meter maatregel waarborgen. Houd de ‘Agenda’ op de website in de gaten, want als er ontwikkelingen rond het virus zijn, zullen we de vorm van de ontmoeting wellicht aanpassen.

De eerstvolgende bijeenkomst is: zaterdagmiddag 31 oktober tussen 14:00-16:00 uur.