Noorderpoort is een onderwijsinstelling voor voortgezet onderwijs, mbo, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Met 17 verschillende scholen verspreid in de regio, ruim 17.500 cursisten en 1.600 medewerkers is Noorderpoort het grootste ROC (regionaal opleidingscentrum) in Noord-Nederland.

Website: http://www.noorderpoort.nl

Verloskundigenpraktijk Aine is vanaf 2006 werkzaam op het Hogeland van Groningen. Wij bieden verloskundige zorg in de gemeenten de Marne, Winsum, Zuidhorn en Eemsmond (Warffum).

Website: http://www.verloskundigenpraktijkaine.nl

Sinds 2013 is het Logopedisch Centrum Noord gevestigd in Winsum (de Blauwe Schuit). Hier bieden wij logopedische zorg op maat voor jong en oud uit Winsum en omstreken. Lisa Wijnsouw is de logopediste die vanuit het Logopedisch Centrum Noord in de Blauwe Schuit werkt. Zij is hier sinds kort met veel enthousiasme begonnen.

U bent van harte welkom bij haar wanneer u vragen heeft op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en slikken, of om een afspraak voor logopedie te maken. Wij zijn een gecertificeerde praktijk en bieden naast de behandeling van gangbare logopedische problemen ook hele specifieke zorg. Het is goed om te weten dat alle zorgverzekeraars onze logopedische hulp vergoeden.

Iedere vrijdag is Lisa aanwezig in de Blauwe Schuit. Wanneer zij niet aanwezig is kunt u haar bereiken via 06-10180716 of mailen naar l.wijnsouw@logopedischcentrum.nl

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website: www.logopedischcentrum.nl

Graag tot ziens!