flyer_zorg_voor_elkaar_markt_winsum_def_versie_2_drukkerij-page1Loopt u met een zorgvraag voor u zelf of uw naaste?
O.a. het Wmo-loket Winsum, de Wmo-adviesraad, de Thuiszorg en de sociaal wijkverpleegkundige staan op de Inspiratiemarkt. Op een laagdrempelige manier kunt u met hen in gesprek over uw zorgvraag.
Wilt u zelf iemand ondersteunen of heeft u ondersteuning nodig?
Vrijwilligers Hulpdienst De Helpende Hand, Steunpunt Vrijwilligerswerk De Marne & Winsum, Steunpunt Mantelzorg, Humanitas e.a. zijn er om u te informeren over de mogelijkheden om een ander te helpen. Heeft u zelf een vorm van ondersteuning nodig? Ook de Voedselbank en Vrienden van de Arme Kant Winsum zijn aanwezig.
flyer_zorg_voor_elkaar_markt_winsum_def_versie_2_drukkerij-page2Heeft u een idee voor een buurt- of sociaal initiatief?
De gemeente Winsum kan u informeren over de ondersteuningsmogelijkheden. Laat u inspireren door de ervaringen van bestaande initiatieven als Nova Noabers Winsum.
En wist u dat er speciale cursussen zijn, om u te helpen uw idee voor een buurtinitiatief in daden om te zetten? Buitengewoonzijn.NU vertelt u hier graag meer over.
Kom genieten van een gezellige doemiddag!
Op de Inspiratiemarkt zijn er leuke workshops, waaronder ‘gezonde smoothies maken’ en ‘rollators opfleuren’. Ook kunt u een (gratis)massagebehandeling krijgen. De markt wordt opgeluisterd met live muziek en een vleugje theater door Theatergroep Auth&Thiek. Uw (klein)kinderen kunnen zich laten schminken of een schilderij maken.
Jongerenwerk maakt met ExpressTV een verslag van deze middag. En zij vertellen graag over hun activiteiten voor de jongere Winsumers. U vindt in de Blauwe Schuit een gezellige zithoek met koffiekraam, waar u kunt genieten van een lekkere attentie van NOVO.

Gratis entree
Zaterdag 7 november
De Blauwe Schuit, Warfstraat 1, Winsum