Op zaterdag 13 april en zondagmiddag 14 april a.s. speelt kindergroep K3 van Jeugd Theaterschool Wonderboom de voorstelling ‘De Muur’ in De Blauwe Schuit. Het verhaal en de teksten zijn door de groep samen met docent Frank Odijk bedacht en vormgegeven. De decors en kostuums zijn door de twee andere kindergroepen van Wonderboom  

Het Volk van de Technologie heeft er genoeg van! Het wordt tijd dat het Volk van de Aarde weg gaat. Steeds maar weer die vrolijke koppies en die vrolijke dansjes. Bah bah bah! Tijd voor … een muur! Voor het Volk van de Aarde hoeft dat  helemaal niet. Maar ja.. moeten ze dan gaan vechten? Zal de muur de twee Volkeren voor altijd gescheiden houden?

De oudste kindergroep van Jeugdtheaterschool Wonderboom (K3) is dit jaar op zoek gegaan naar wat een muur met je doet. Die harde scheiding, wat voor gevoel geeft dat je, en hoe kun je die muur weer overbruggen? Kom kijken zie of het ze lukt om een oplossing te vinden!

De jonge Wonderboom-acteurs spelen de voorstelling ‘De Muur’ twee keer: op zaterdagavond 13 april om 19.00 uur en op zondagmiddag 14 april om 14.00 uur in De Blauwe Schuit, Warfstraat 1, Winsum.