voorkantRozebikiniOp dinsdag 13 september a.s. om 19.30 uur kunt u een inspirerende lezing bijwonen van Ingrid Vermulst over haar boek “Roze bikini” en holistisch genezen & gezondheid, je leven leven , de liefde of een combinatie. TOEGANG IS GRATIS!

Ingrid had een succesvol wellness-hotel in Loppersum. Kreeg kanker en werd verliefd. Haar roadtrip naar het vakantiehuis in Spanje vormde de basis voor haar eerste roman.  Tijdens de lezing neemt ze u o.a. mee in haar avonturen, omgaan met tegenslagen, waarmaken van dromen, je eigen pad bewandelen, gezondheid en liefde.

Roze bikini

Ze heeft kanker, een liefdevol gezin, een hotel dat in financiële nood verkeert, een motor in de garage en zakdoek vol rouw. En ze ontmoet hem. De onvermijdelijke. Kan je meer dan een liefdesrelatie tegelijkertijd hebben? In alle openheid? Terwijl je partner alleen voor jou kiest? Een roman over een tweede liefde tijdens de meest turbulente periode in je leven. Als verliefd worden écht niet kan. En het toch gebeurt.

 Ingrid Vermulst schreef een hedendaagse roadtrip. Over een Nederlandse vrouw op een motor naar Spanje. Een vrouw die niet langer dan 80 km op de motor had gereden. En nu de rit van haar leven maakt.Rijdt ze naar het huis waar haar gezin wacht? Neemt ze een andere afslag?Of hoeft ze geen keuze te maken?

Roze bikini is een krachtig levensverhaal over omgaan met tegenslag, je eigen pad bewandelen en je dromen waarmaken. Een moedig en ontroerend avontuur waarin optimisme en humor de boventoon voeren.