Live Muziek in de Blauwe SchuitZaterdag 10 juni a.s. vanaf 20.30 uur is er weer een bruisend en gevarieerd avondvullend muziekprogramma in het Cultureel Centrum de Blauwe Schuit in Winsum.

De live optredens worden verzorgd door o.a. de bands Sixpack en White Duck en het folkduo Megins Move, dus dat wordt genieten van verschillende muziekstijlen zoals, Rock, Blues, Pop, Jazz en Folk. 

De 6 leden van de band Sixpack  komen uit alle windstreken van Groningen en spelen verschillende genres in de muziek. Met Anne als zanger, Roelf op drums, Hans op de bas, Henk op toetsen, Jeroen op gitaar, Hiltjo op gitaar en zang.

Het repertoire varieerd van Amy McDonald tot ZZ-Top en in het Frans, Engels en Nederlands.

 De  Groningse band White Duck heeft maar een doelstelling, genieten van muziek. Dit doen ze met Wouter Okel en Theo Onnes op gitaar, Rob Meurs op bas, Ernst Jan Schaap op drums en Wilko Peper met zang en percussie. Muzikale helden voor White  Duck zijn: John Mayer, Ray Charles, Matt Schofield en Steely Dan.

Hierdoor zijn Blues, Jazz, Rock, Funk en R&B invloeden duidelijk aanwezig in de muziek van “White Duck”.

 Megins Move is een folkduo uit Winsum Groningen en maakt eigentijdse folkmuziek. De bezetting bestaat uit singer/songwriter Minke Soolsma op akoestische gitaar en zang en Lucia Hebers op basgitaar, percussie-drums en tweede stem. De muziek van Megins Move is melodieus, eigenzinnig, rustig en dynamisch en het duo heeft reeds op menig Festival gespeeld.

Kaarten kunnen ’s avonds vanaf 20.00 uur aan de deur worden gekocht en kosten 2,50 euro (incl. consumptie).