Foto: NOVO

Vrijdag 14 juli a.s. om 13.30 uur opent de tweedehands kledingwinkel van NOVO, NOVO Style, aan de Industrieweg in Uithuizen officieel haar deuren. Tijdens de opening verzorgen cliënten van NOVO een modeshow en daarna is er tot 15.30 uur een hapje en een drankje en gelegenheid om de winkel te bezichtigen en te winkelen. Iedereen is van harte welkom!

Via Facebook kon een originele naam voor de winkel worden ingestuurd en uiteindelijk is de keuze gevallen op NOVO Style. De bedenker van deze naam heeft hiermee ook nog eens een taart gewonnen. NOVO Style richt zich in eerste instantie op dameskleding en ingebrachte nette kleding krijgt hier een tweede kans. De winkel wordt gerund door cliënten en vrijwilligers van NOVO en is vanaf 17 juli a.s. iedere maandag- t/m vrijdagmiddag van 13.00-15.30 uur geopend voor het inbrengen van kleding of om te winkelen.

NOVO is nog op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een of meerdere middagen samen met cliënten in de winkel te werken. Aanmelden hiervoor kan via Daniëlle de Jager, d.djager@novo.nl of 0595-431776.