Blauwe Schuit | UpdigginLaat je verleiden tot het samen maken van grenzeloze combinaties! Doe je aan dans? Maak je muziek? Zing je? Acteer je? Maak je beeld? Of iets anders?

Doe mee aan het participatieprogramma en doe mee aan de workshops met als eindresultaat een voorprogramma bij de grote pop-opera Updiggin’. Iedereen is welkom!

Op het Noorderzonfestival in augustus 2016 gaat de nieuwe voorstelling Updiggin’ van Solace I Guess in premiere. Updiggin’ is een pop-opera met Afrikaanse invloeden en verrassende videoprojecties.

Daarna gaat de voorstelling in het Noorden op tournee met een speciaal voorprogramma met lokale geïnteresseerden, artiesten, muzikanten, etc. Op maat gemaakt in samenwerking met welzijnsinstellingen en plaatselijke theaters (zie bijgaande flyer).

Ook Stichting Podium in de Blauwe Schuit Winsum zal hier haar medewerking aan verlenen en wij hopen dat veel mensen zich gaan aanmelden om mee te doen aan het participatie-/voorprogramma. In twee maanden tijd wordt gezamenlijk onder leiding van regisseur Karlijn Benthem een voorstelling van 20 minuten gemaakt, waarin stijlen, kunsten en culturen worden gemixt, met maffe combinaties. Hoe vreemder, hoe beter! Dit wordt aangevuld met film en theater over bekende tegenstellingen, zoals stad-platteland, jong-oud en arm-rijk.

Kortom, een enorm leuk project en het eindresultaat van de workshops wordt gespeeld als voorprogramma bij de grote pop-opera UPDIGGIN’ op 28, 29 en 30 oktober a.s. in de Blauwe Schuit.

Op dinsdag 5 juli a.s. om 17.00 uur organiseren wij een informatiebijeenkomst in de theaterzaal van de Blauwe Schuit. De bedenker van dit project, Anne van Slageren, zal tijdens deze bijeenkomst vertellen over het project en al je vragen beantwoorden. Opgeven voor deze bijeenkomst kan via astridwarntjes@live.nl.

Wij willen je vragen deze mail door te sturen naar jouw achterban en eventueel geïnteresseerden en verwelkomen je heel graag op 5 juli a.s in de Blauwe Schuit.

Mocht je op voorhand vragen hebben dan kan je contact opnemen met Astrid Warntjes (06-14506296 of astridwarntjes@live.nl) of met ondergetekende.