In maart is Laway Arts uit Kantens in samenwerking met Stichting Podium uit Winsum gestart met een programma “Eigentijdse Dans” voor 65+ers in Cultureel Centrum de Blauwe Schuit in Winsum. Op zaterdag 26 mei a.s. om 20.30 uur nemen de dansers u tijdens de presentatie in de Blauwe Schuit graag mee naar een andere wereld.

Courage staat voor moed om door te gaan en actief te blijven bewegen als je ouder wordt. Door middel van eigentijdse dans en improviseren op muziek hebben de dansers o.l.v. dansdocent Pierik L’Istelle op basis van zelf gekozen thema’s, zoals verwondering, vrijheid, stroming, dankbaar, liefde, power, vuurvogel, sleutel, lindeboom, kracht, honger, contact, natuur, leven, familie, verbinding en ….. een bushokje, een choreografie gemaakt. De bijzondere dans scenes nemen u mee naar een andere wereld.

Kaarten kosten € 5,00 en kunnen gereserveerd worden via podiumwinsum@gmail.com.

Voor de presentatie onder de paraplu van het cultuurpodium Parels van het Noorden in Kantens op vrijdag 1 juni a.s. kunnen kaarten gereserveerd worden via www.parelsvanhetnoorden.com.