Schilder- en tekencursus

Na de zomervakantie start beeldend kunstenaar en kunstdocent Tabitha Brouwer weer met een nieuwe schilder- en tekencursus op de donderdagochtend in Cultureel Centrum de Blauwe Schuit in Winsum. De cursus start op 31 augustus tot en met 14 december. Deelname kan wekelijks of 1x per 14 dagen.

Tabitha Brouwer geeft sinds twee jaar schilder- en tekencursussen in de Blauwe Schuit in Winsum. Tabitha vindt het leuk om mensen te inspireren en te helpen zich verder te ontwikkelen in hun eigen creatieve proces. De groepen die een cursus bij haar volgen zijn zowel gevorderd als beginners. Een verfrissende combinatie, waarin je altijd iets leert van elkaar.

Beginners begeleidt Tabitha door de basistechnieken te leren van het schilderen en tekenen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan persoonlijke wensen, zoals tekenen en schilderen naar waarneming of juist liever vanuit eigen fantasie. Leren kijken naar kunst en nadenken over compositie, kleurgebruik en het gebruik van materialen.

Gevorderden begeleidt Tabitha bij het reflecteren op eigen werk en hoe nog meer te halen uit eigen schilder- en tekentechnieken. De cursist kan zelf kiezen wat te verbeelden, maar vanuit een opdracht werken is ook mogelijk. Aan het einde van de les wordt het werk gezamenlijk besproken en leer je van en met elkaar.

Kosten voor 8 lessen zijn € 195 en voor 16 lessen € 385. Lestijden zijn op donderdag 09.30-11.30 uur in het atelier van de Blauwe Schuit in Winsum. Tabitha zorgt voor de koffie en cursisten wordt gevraagd eigen materiaal mee te nemen. Schildersezels zijn aanwezig in het atelier.

Lijkt het je leuk om ook mee te doen het komende seizoen? Geef je op via: [email protected]
Meer informatie? T 06-4231433.