Schilder- en tekenles voor volwassenen (beginners en gevorderden)

Op de donderdagochtend geeft kunstenaar en kunstdocent Tabitha Brouwer schilder- en tekenlessen in Cultureel Centrum de Blauwe Schuit in Winsum.

Ben je al gevorderd  in het schilderen, maar mis je de begeleiding of een nieuwe uitdaging? Of wil je gaan ontdekken of tekenen en schilderen bij je past? In deze cursus biedt Tabitha deze mogelijkheden, zowel voor persoonlijke begeleiding bij eigen werk als het aanbieden van nieuwe ideeën en inzichten. Opdrachten in de lessen variëren van het tekenen/schilderen naar waarneming en werken vanuit fantasie en collagetechnieken.

Tabitha Brouwer is kunstenaar en kunstdocent en geeft les aan jong en oud die graag iets willen leren over kunst en het creëren van kunst. Plezier in het maken staat voorop!

De lestijden zijn op donderdag van 09.30 – 11.30 uur en vinden plaats in het atelier van Cultureel Centrum de Blauwe Schuit in Winsum.

Ben je nieuwsgierig, wil je meer informatie of wil je je graag aanmelden voor deze cursus in Winsum? Mail naar tabithabrouwer@gmail.com.