Tweedehands kledingmarkt ‘ons-pakkie-an’

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 november van 11-16 uur,  is er een tweedehands kledingverkoop van ‘ons pakkie-an’ in Cultureel Centrum de Blauwe Schuit, Warfstraat 1 te Winsum.

‘Ons pakkie-an’ is een non-profit organisatie  die zich kleinschalig inzet voor duurzaamheid en sociale verbinding.

De opbrengst van de  tweedehands kledingverkoop is bestemd voor nieuwe bomen in een aantal wijken in Winsum. Dit, in samenwerking met Stichting Winsum Zuid Oost en de Appelhof. En ook in samenwerking met Stichting Podium van de Blauwe Schuit, waar de kledingmarkt te gast is en die voor de koffie en thee zorgt.

Men kan deze dagen terecht voor herfst- en winterkleding voor dames, heren én kinderen. Tevens zijn er sieraden, tasjes, riemen, schoenen e.d. De kleding gaat voor een zacht prijsje van de hand.

In november vorig jaar ging de markt op het laatste moment helaas niet door i.v.m aanscherping van de Corona regels.

In juni  werd na versoepeling van Corona regels, ad hoc een zomerkledingmarkt in een tuin aan de Trekweg naar Onderdendam gehouden met een opbrengst goed voor een aantal mooie bomen.

Samen met deze winterkledingverkoop hoopt ‘ons pakkie-an’ een flink bedrag bijelkaar te krijgen wat Stichting Winsum Zuid Oost en de Appelhof kunnen omzetten in bomen.

 Er is geen pin aanwezig, graag contante betaling!!