Eén toneelstuk, vier verhalen en een reeks momentopnames van geobsedeerde, tragische en eenzame personages, min of meer met elkaar verbonden, bij wie je je afvraagt of je om ze moet lachen of huilen.

Voor de pauze:

Vijf monologen van personages die weg willen of dat overwegen. Daaropvolgend twee door elkaar lopende verhalen van het echtpaar Lucy en Harry. Lucy is al weken alleen thuis met de kinderen, wanneer zij bezoek krijgt van de buren, Rosemary en Terry, naar aanleiding van een telefoontje van Harry. Lucy is niet te bereiken. Ze let niet op gebel. Hoe reageren de buren? Harry is in de bar van een hotel en probeert tevergeefs verbinding te krijgen met zijn vrouw. Met zijn avances naar bargenote Paula lijkt hij meer succes te hebben.

Na de pauze:

Polly is alleen op vakantie geweest. Nu wil zij gezellig uit eten met haar man Martin. De aanwezigheid van meneer Pearce, Martins baas, en mevrouw Pearce gooi roet in het eten. Van de weeromstuit gooit Polly de knuppel in het hoenderhok, waardoor Martin open kaart moet spelen. Ondertussen slijpen mevrouw en meneer Pearce de messen. Wie krijgt wat op z’n bordje?

Meer informatie of reserveren van kaarten? www.tgraamwerk.nl