Workshops voor kinderen en volwassen in het atelier

KINDERATELIER

Vind je het leuk om te tekenen of schilderen? Dan is dit echt iets voor jou. In het kinderatelier bieden wij cursussen aan waarin je met verschillende materialen gaat werken, zoals verf, potlood, inkt, pastelkrijt of houtskool. Ook leer je in de cursus iets over het werk van andere kunstenaars.

Op drie zaterdagmiddagen (17 en 25 september en 9 oktober) gaan we met kinderen van de leeftijd 7-12 jaar grote stripfiguren (pop-art) maken.

Op twee woensdagmiddagen 29 september en 13 oktober) gaan we met kinderen van 4-6 jaar fantasiedieren maken. Krijgt jouw dier vijf ogen? Of heeft het maar drie poten? Alles kan in jouw fantasie!

Docenten zijn Tabitha Brouwer & Theo Tomson

VOOR VOLWASSENEN: CURSUS TEKENEN EN SCHILDEREN

In deze cursus wordt aandacht besteed aan het tekenen en schilderen naar de waarneming, zoals portret en stilleven of van een foto. Hierbij laten we ons inspireren door verschillende kunstenaars, van impressionisme, kubisme tot aan hedendaagse stromingen.

Deze cursus is zowel voor beginners als voor gevorderden uitdagend. De focus lig op het eigen proces en er is binnen de opdrachten ook ruimte voor eigen inbreng.

De cursus wordt gegeven op zeven donderdagochtenden in september t/m december.

Docent is Tabitha Brouwer.

Meer informatie of aanmelden? www.studiolegio.nl of tabithabrouwer@gmail.com.