De middelbare school is een lastige tijd. Maar je voelt je al snel op je gemak met een groep vriendinnen om je heen waarmee je dezelfde hobby’s en interesse deelt.

In ‘Level Up!’ zien we twee vriendinnengroepen: de ‘Tutjes’ en de ‘Nerds’. Dezelfde school, maar zeer verschillende levens.

De Tutjes houden zich vooral bezig met make-up, mode, roddels en selfies maken. Populair zijn, en vooral blijven!

De Nerds interesseren zich voornamelijk in boeken, scheikunde, computers en fantasy-verhalen. Status? Macht? Niet interessant; ze maken veel liever gezellig samen hun huiswerk.

Beide groepen leven vredig naast elkaar, maar dan… Zowel een Tut als een Nerd doen mee aan de leerlingenraadverkiezing. Dat kan niet goed gaan! De Tutjes maken het leven van de Nerds steeds ondragelijker. En de Nerds? Die nemen wraak… Ze bouwen een bijzondere machine waarmee ze de Tutjes op kunnen sluiten in verschillende uitdagende computerlevels. Dat zal ze leren! Of toch niet..?

De regie is in handen van Helma Dijkstra. ‘Level Up!’ zondag 8 april, de Blauwe Schuit te Winsum. Aanvang 19:00, kaarten €4,- tot 18 jaar, €7,50 volwassenen. U kunt reserveren doormiddel van een email te sturen naar info@wonderboom.nl ovv het aantal kaarten. Meer informatie op www.wonderboom.nl.